PIM partneri

Quantox je firma posvećena web i mobilnom developmentu, ljudi iz Quantoxa nude deceniju znanja i iskustva klijentima. Vođenje projekata kroz sve cikluse, od ideje do realizacije, ne predstavlja samo zadatak već i profesionalni izazov za Quantox tim.

Quantox Technology nam daje mogućnost da ispunimo sve specifične zahteve naših klijenata. Sa decenijskim iskustvom u software developmentu, klijenti PIM-a su u sigurnim rukama.

NLB Banka je članica međunarodne univerzalne finansijske grupacije koja posluje na tržištima Jugoistočne Evrope (Slovenija, Srbija, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Crna Gora, Bosna i Hercegovina) sa sjedištem u Ljubljani i sa strateškim interesom u regionu. Naša usmjerenost na klijente i na poboljšanje korisničkog iskustva, te brižno mentorstvo u traženju rješenja za finansijske potrebe klijenata, dovela je do još jedne inovativne ponude na crnogorskom tržištu. Sa sveobuhvatnom uslugom za otvaranje internet prodavnice, biznisi će moći bolje da odgovore na buduće izazove i svojim kupcima pruže savremenu i sigurnu uslugu. Usmjerenost na elektronsko poslovanje i digitalne kanale će i u narednom periodu ostati u fokusu naših aktivnosti.

Za klijente NLB Banke obezbijeđen je popust od 25% za godišnju pretplatu izabranog PIM paketa.